För bara några år sedan var vår choklad till Makers en försumbar del av det vi gjorde på chokladfabriken.
Idag är det ett av våra viktigaste produktområden och också bland det roligaste vi vet.
Tänk att många av landets skickligaste, mest passionerade och mest ambitiösa konditorer, kockar, pralinmakare, bagare och glasstillverkare varje dag skapar magi med hjälp av vår choklad?! Det är en väldigt häftig känsla.
Vi har gjort stora satsningar och gått från några få sorters choklad till över ett dussin sorter. Vi har tagit fram specialvarianter som Extra Glans (särskilt bra om du gör tunna skal, draperar choklad eller vill ha den extra lättflytande).
Vi lyssnade på våra proffskunder och de sa att ”vi vill också ha bättre designade förpackningar” och då landade vi till slut i dessa randiga säckar.
Steg för steg försöker vi motsvara och överträffa våra Makers förväntningar med målet att bli deras favoritleverantör.
Till hjälp tar vi också sådana aspekter som att vi är % ekologiska, alltid ansvarsfullt handlade råvaror, aldrig onödiga tillsatser och med hög ambitionsnivå kring hållbarhet.
Som tur är tycker många duktiga Makers att sånt är viktigt och därför fortsätter vi växa i popularitet. Vi är såklart pyttesmå jämfört med de stora drakarna men tycker oss fylla vår funktion.
T ex tycker många att våra veganska alternativ (som ju t o m hittade in på Nobelmenyn ) är marknadens bästa.
Vi fortsätter satsa och kommer sträva efter att serva våra couvertyrkunder ännu bättre i framtiden, mer om det senare.
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!