Kolla in filmen som en av våra Makers...

Kolla in filmen som en av våra Makers...

Apr 20, 2023Jens Fylkner
Kolla in filmen som en av våra Makers (@gansvikschoklad) visade oss nyss (ligger som länk i vår bio på Instagram). Vi blir stolta över hur de använder oss som exempel på en bra leverantör, och de är stolta över att använda vår choklad. 💞
Det sitter inte i ett pris eller en utmärkelse och inte heller i en certifiering eller en design. Om man är stolt över ett företag, oavsett om man är kund, återförsäljare, anställd eller samarbetspartner - det handlar om något mer.
Vi tror att det krävs en riktning, en ambition och en helhet. Inga företag är perfekta, de gör fel, de slarvar och gör missbedömningar. Men de vill gillar allra mest försöker ständigt bli bättre.
När vi kom in i Malmö Chokladfabrik var företagets största bidrag (förutom att det var gott) troligen att man gjorde allt utan nötter, gluten och soja. Det är fortfarande något vi är stolta över. Det fanns ett fint samarbete med Världens Barn. Först i Sverige med en choklad som var både eko och fairtrade ✅.
Sen har vi adderat mervärden allteftersom, som mer ekologiska råvaror, mer socialt ansvarstagande, mer hållbarhetstänk osv.
Vi kommer aldrig vara färdiga, och det är nog inget att sträva efter heller, men vi lovar att vi inte slår oss till ro utan kämpar varje dag för att ni ska kunna vara stolta över vår choklad. 🤗

More articles

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de visas.