Det är med

Det är med

Jan 30, 2023Shopify API

Det är med stor stolthet och glädje vi har äran att få presentera Edward Liepe som Malmö Chokladfabriks nya ordförande.

Som vissa av er vet gjorde vi en stor rekryteringsinsats för att identifiera bästa möjliga kandidater till vår styrelse och gensvaret var minst sagt överväldigande. Vi hade mängder med ytterst kvalificerade män och kvinnor som var taggade på att ta vår chokladfabrik till nästa nivå och efter ett digert urvalsarbete landade vi att Edward är som klippt och skuren för uppdraget.

Edward är familjeföretagare och har under snart tre decennier byggt upp Malmöbaserade Saturnus från att vara ett respekterat men ändock mindre företag till att bli marknadsledande tillverkare av svensk snaps och främsta utmanare inom glögg.

Väldigt mycket påminner om Malmö Chokladfabrik och den resa Edward och Saturnus gjort är perfekt inspiration och vi kommer kunna lära oss massor av de steg (och felsteg) som gjorts under årens lopp.

Om något framgent glädjer dig med Malmö Chokladfabrik så tar Edward gärna åt sig äran för detta, och om något skulle vara fel hänvisar han till Jens och Jakob. Vi är glada att ha honom ombord och tror alla som önskar Malmö Chokladfabrik en ljus framtid ska skåla litet extra idag.

Edward ville också säga något själv så här följer ett citat från honom: ”Jag är väldigt inspirerad och taggad av uppdraget att tillsammans med VD och ägarna fortsätta resan att utveckla Malmö Chokladfabrik till Sveriges ledande varumärke för premiumchoklad. Företaget har en solid grund och gediget hantverkskunnande vilket ger väldigt goda förutsättningar för att uppnå våra högt ställda målsättningar.”

More articles

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de visas.