Jul handlar inte

Jul handlar inte

Dec 23, 2022Shopify API

Jul handlar inte (bara) om choklad och god mat. Det handlar om gemenskap, om att tänka på sin nästa, men också om att stanna upp och andas ut. Det känns ju sällan som det i julruschens vågtopp , men försök att sakta ner en stund om det går. ‍ 
Skänk en tanke till de som har det tuffare, tänk på familjerna i Ukraina som i detta nu utsätts för ryskt bombardemang.
Och tänk hur mycket du har att vara tacksam för. Om du är frisk, tacka för det. Om dina barn mår bra är det något att vara tacksam för. Om du har familj eller vänner att spendera helgen med, var tacksam. Ifall du kan njuta av god mat. Kanske får du glädjen av att ge någon en julklapp eller hjälpa någon i jul - det är också något värt att tacka för.
Vi på Malmö Chokladfabrik har haft ett år fullt med framgångar och besvikelser, maskiner som kapsejsat och leveranser som blivit många månader försenade. Men också glädjande besked och saker som gått vår väg, lyckade rekryteringar, friska krafter och uppskattade lanseringar.
Vi vill tacka alla som varit i kontakt med oss under 2022, tack för hejarop och konstruktiv kritik, tack för inspel och tips, tack för fantastiska råvaror, grymma partnerskap och spännande visioner.
God Jul alla!

More articles

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de visas.