Alla ska med!

Alla ska med!

Sep 22, 2022Shopify API

Alla ska med! ‍ ‍‍

Det är viktigt för oss på Malmö Chokladfabrik att vi uppfattas som ett schysst och ärligt företag och ett som bryr oss om våra medmänniskor både här i Sverige men också i resten av världen.
Vi har en lång historik av CSR-arbete där vi under ett antal år bidrog med miljonbelopp till Världens Barn genom ett väldigt lyckat samarbete. De senaste åren har vi stöttat Hand in Hand genom att skänka 10:- per såld julkalender till deras arbete för att underlätta entreprenörskap i länder i Asien och Afrika, och vår och deras förhoppning är att vi ytterligare ska kunna lyfta vårt samarbete.

Vi försöker vara tillgängliga för studenter som i olika skolprojekt är nyfikna på choklad och företagande, och många som varit ifrån arbetsmarknaden under en lång tid har fått möjlighet att få värdefull praktik hos oss på fabriken.‍♀️

Det är viktigt för företag att de gör en vinst för deras långsiktiga överlevnad, men för oss är det precis lika viktigt att så många som möjligt av alla som berörs av vår chokladfabrik gynnas av den. Bagaren ska kunna vara stolt över chokladen hon häller i baket, butiksföreståndaren ska ha en bra känsla över chokladkakan han rekommenderar, kollegan ska må bra när hennes barn berättar var mamma jobbar, odlaren ska vara nöjd med kooperativets insatser för hans byskola och du som njuter av chokladen ska mysa över det faktum att det just är Malmö Chokladfabriks choklad du unnat dig i helgen.

More articles

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de visas.