Bakgrundsstoryn om Bageri Leves chokladboll säger en hel del om hantverket hos skickliga bagare, vad som är skillnaden mellan ”den vanliga chokladbollen” och det du handlar hos din lokala bagare och varför priset, men framförallt kvaliteten, inte är densamma. #Repost @bagerileve
・・・
En klassiker som förtjänar en egen instagram post! Vi är väldigt nöjda med receptet på vår växtbaserade chokladboll✌️ precis som med våra surdegsbröd är våra chokladbollar ett flerdagsprojekt. What? Japp, vi använder kokosolja, och första dagen blir det en soppa när man kör ihop smeten. Så den måste kylas till nästa dag, då den körs ihop igen och sedan rullas till bollar som sedan kyls ytterligare en gång. Efter det är det dags för dem att rullas i choklad från @malmochokladfabrik och kokos. Den goda smaken bidrar också kaffet Bodil från @soldekaffe med. Obs ingen surdeg i detta bakverk alltså ingen jäst för den delen heller. Men de är rysligt goda ändå! kom in och testa den eller kanske en bit foccacia, ett surdegsbröd eller en croissant! 9-16 håller vi öppet idag☀️ välkommen #bagerileve
Bakgrundsstoryn om Bageri
Apr 26, 2020Shopify API
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!