Vi tyckte @ooo.icecream skrev så fint om chokladglassen så vi tänkte låta citera dem här: ”BEAN-TO-BAR CHOKLAD
Det finns förstås de som tycker att det är onödigt att stoppa dyr hantverkschoklad i en glassmet. Särskilt när det är lätt och billigt att hitta alternativ. Kanske tänker man att kunderna ändå inte märker nån skillnad, att ’choklad som choklad’ liksom?
Vi tänker för vår del tvärtom. Och räknar iskallt med att våra kunder upplever hela skillnaden när vi i vår stolta BEAN-TO-BAR CHOKLAD slösar rikligt med blommig, krämig och sammetslen Esmeralda-choklad från Ecuador – hantverksmässigt tillverkad ’från böna till kaka’ – av våra vänner på @malmochokladfabrik ”
FÖRSLAG PÅ LYXTOPPING: Färsk mynta och kakaonibs eller salta mandlar.
BÄSTA POLARE I BÄGAREN: Yoghurt & Gröna Krusbär.
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!