Return of the Makers! För fem år sedan presenterade vi våra proffskunder för första gången och sedan dess har fler än 60 skickliga mathantverkare figurerar under vinjetten ”the Makers”. Först ut i år är ett av de ställen vi omedelbart visste att vi gärna ville få förse med choklad när de slog upp portarna, nämligen Bageri April och deras bagerichef Sara Fjärrstrand. Sara vann SM Unga bagare för knappt tio år sen, och klämde till med ett Guld i lag-EM för unga bagare samma år. Tillsammans med sin kollega Kim Lund (känd bl a som Årets Bagare 2016) har Sara dessutom vunnit nordiska mästerskapen med Bagarlandslaget. Varför berättar vi allt detta då? Jo men vi är så klart omåttligt stolta över att så skickliga yrkeskvinnor väljer att jobba med vår choklad på sitt bageri. ☺️ Kim (och hennes medgrundare Pär Martinsson) värderar ekologiska råvaror, närproducerat och ”jobbar för bra karma”. Bättre än så kan det ju inte bli tänker vi, så sväng förbi Västerås, haffa något gott och du har just gjort en insättning på karma-kontot i samma stund.
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!