För 18 månader sedan beslutade vi att proffs var en prioriterad målgrupp för oss (det var ni ju innan också, men än mer så sedan dess). Vi har breddat sortimentet av couvertyr (produktionschoklad) rejält, haft mängder (nu menar vi verkligen många) dialoger om kvalitet, storlek, smältpunkter, smaknyanser, kompletterande varianter osv. Vi har under den här tiden också vunnit många nya förtroenden som leverantörer och det är fantastiskt kul att se allt gott och fint som skapas med vår choklad som utgångspunkt eller ingrediens. Om några månader har vi fler satsningar på er ”Makers” att presentera, tills dess får ni hålla tillgodo med lite inspiration i form av färska chokladkreationer från några av våra favoriter. (Och för alla er som inte jobbar med choklad utan bara äter den, rösta med fötterna och gynna de skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor som prioriterar kvalitet, äkta råvaror och renhet istället för att bara ta den choklad som råkar finnas hos deras grossist).
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!