Det är dags

Jul 16, 2020Shopify API

Det är dags för en ny säsong av ”The Makers” där vi presenterar ett urval av våra proffskunder som använder vår choklad i sina bagerier, konditorier, glassar, praliner osv. Först ut är några av våra nyaste proffskunder som vi är jätteglada åt att få introducera: Det här är Elsa och Gustav och de driver Gunnel & Ruth. Ambitionen är att vara ett snällt bageri, både för dem själva, deras gäster och för klimatet. Därför väljer de råvaror med omsorg, mycket ekologiskt & närproducerat och så jobbar de mycket med att minska svinnet, överblivna bullar och croissanter blir tex croissant-bullar dagen efter (som en breadpudding maxad med smak ungefär, just nu fläder & jordgubbar!)
Men viktigast av allt är att allt ska smaka gott, de rostar gärna mjölerna till bröd och kakor och tillsätter mycket salt i allt mer choklad!
Vi älskar initiativ, mod och framåtanda och att starta eget bageri den här våren, det visar på just detta. Bageriet har bara varit igång några veckor och har semesterstängt nu men öppnar 12 augusti igen. Så boka upp fika på @gunnelochruth och bege er till Svandammsvägen 17 i Stockholm när det är dags.

More articles

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de visas.