Vi tillhör ju

Jul 01, 2020Shopify API

Vi tillhör ju inte de verkliga snobb-kretsarna i chokladvärlden utan strävar efter att göra choklad av världsklass tillgänglig för alla. Trots det slinker det ibland in begrepp i vårt språk som nog är lite mumbojumbo för gemene svensk. ”Couvertyr” är ett sånt ord. Det är alldeles vanlig (ja, ovanligt god kanske) choklad, tänkt för vidare användning av proffs som i sin tur bakar, gör glass, tillverkar praliner, gör desserter osv. Man skulle kunna kalla det produktionschoklad men det låter ju ganska trist. Bakchoklad för ”Makers” är vad det är i vilket fall. Om några veckor drar vi igång en ny sommarsäsong av just ”the Makers” här där vi presenterar ett gäng av våra proffskunder och berättar kort om deras ställen och vad de gör med vår ”couvertyr”. Tänk på att stötta alla schyssta caféer, entreprenörer och etablissemang som trots tuffa tider prioriterar kvalitet, ekologi och närproducerat genom att använda vår choklad i sina verksamheter. Over and out.

More articles

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de visas.