Bra råvaror, rediga rutiner, ambitiösa kunder - det är få saker som slår goda medarbetare som ingrediens nummer ett för att få till verkligt schysst choklad. Mannen bakom brickan heter Andreas och har jobbat med oss i snart två år. Andreas är den där typen av person som alla vill ha på sin arbetsplats: glad, positiv, hungrig på att lära sig mer och som en bonus kom han med specialkompetens kring driften av maskiner (vilket är värdefullt på en fabrik likt vår). Den här våren har vi jobbat färre timmar än vanligt pga korttidspermittering och pandemi, men alla har hållit humöret upp och vi hoppas vara i full drift snart igen. Andreas får snart ännu fler maskiner att sköta, och förhoppningsvis ska det gynna såväl våra handlare som kunder. Tills dess vill vi bara säga ett tack till Andreas och alla andra kollegor som trots dystra tider kämpat på, nu siktar vi framåt igen!
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!