Kan man producera exklusiv bean to bar-choklad ena dagen, smaksatt ”mass to bar”-choklad nästa (skillnaden består i att vi i det förra exemplet rostar bönorna själva, och använder färdigrostad kakaomassa i det senare), göra limited edition-kakor med en prisbelönt konditor den tredje och ”godischoklad” den fjärde? Vissa connoisseurer tycker det är förkastligt, men vi själva tycker det är ganska fint. Den exklusivaste chokladen är jätterolig att göra, extremt smakrik och balanserad och krävande, men det är precis lika kul att göra Friska Hallon eller Saltkaramell och Kardemumma. Bägge varianterna fyller sin funktion och varför begränsa sig om det går att kombinera? Nåväl, i och med att vårt främsta credo är ”Alla ska kunna njuta av choklad i världsklass” så satsar vi hellre på att välja bort en del ingredienser och allergener. Vissa av våra kakor är renläriga bean to bar, Porcelanabönor osv, och andra är mer tillgängliga men summa summarum hoppas vi de flesta kan hitta sina egna favoriter i vårt sortiment. (Och snart kommer en överraskning för er som gillar att välja bort, by the way ).
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!