Det här är Lotta Eidering och hon har Hobergs Surdegsbageri. 2018 började det hela med att Charlotta sålde bröd på Reko-ring (klassisk inkörsport bland våra kunder) ;-) Vårgårda är platsen, nordost om Göteborg.
Efter att ha gått kurser och förkovrat sig tog tanken form att de skulle kunna bygga om den gamla bakstugan på tomten till ett surdegsbageri. Nio månader senare och med hjälp av landsbygdsstöd gick Lotta från att jobba i modebranschen till att bli bageriföreståndare. Först jobbade hon dubbelt men nu satsar hon fullt ut på sitt hantverksbageri och vi tycker det är häftigt att få vara leverantör till någon som förverkligar en dröm, det är något vi själva gjort och vi hoppas fler vågar följa sina drömmar och göra det de brinner för. Ekologiskt, närproducerat och utan tillsatser är hennes recept på bra mathantverk och vi kan bara instämma. Och, vill du lära dig mer om att baka surdegsbröd håller Lotta kurser så in och boka tid, eller lyxa med något gott när du är i Vara/Herrljunga/Vårgårda-trakterna.
Det här är
Aug 20, 2021Shopify API
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!